Titandioxid 100g

 305,00 RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Titanijum dioksid. Titanijum dioksid ima veoma široku upotrebu, između ostalog kao sastojak boja, krema za sunčanje ili za bojenje hrane. Kao dodatak hrani ima oznaku E171.
U kozmetici i proizvodima za negu kože, titanijum dioksid se koristi kao pigment, ali i kao sredstvo za zgrušavanje. 

Prirodan beli pigment, netoksičan i sa blokirajućim svojstvom UV zraka, koristi se i kao prehrambena boja. 

Titanijum dioksid je prirodni mineral, anorganske je osnove i ne izaziva nikakve štetne pojave na koži pa se može koristiti svaki dan.

Informacije

Težina
0.1

Komentari