Mirror glazura - MALINA 1kg
460,00 RSD
(sa PDV-om)
PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova. Troškovi isporuke nisu uključeni.
Opis
POSNO
Glazura se koristi kao preliv za torte i sl. Kolaci i torte, kao i komadni kolaci sasvim drugačije izgledaju kada su preliveni mirror glazurama. Cokoladna torta je odlična u kombinaciji sa voćnim ukusima glazura
Uputstvo za Upotrebu Glazure
Koraci:
-
Priprema Poslastice:
Pripremite poslasticu koju želite preliti glazurom. Može se raditi o kolaču, torti, kolačićima ili nekoj drugoj slatkoj poslastici. -
Zamrzavanje Poslastice:
Preporučuje se da prethodno zamrznete poslasticu kako bi se postigao bolji efekat kod prelivanja tople glazure. Zamrzavanje pomaže da se glazura brže stegne i ravnomerno rasporedi. -
Priprema Glazure:
Izaberite željenu vrstu glazure.
Stavite glazuru u posudu otpornu na toplotu. -
Zagrevanje Glazure:
Postavite posudu sa glazurom na srednje jaku vatru ili koristite mikrotalasnu pećnicu.
Blago mešajte glazuru dok se zagreva kako biste postigli glatku i jednoličnu teksturu.
Pazite da temperatura glazure ne pređe 40°C kako biste sačuvali njenu konzistenciju. -
Prelivanje Poslastice:
Kada se glazura zagreje i postane tečna, uklonite je sa vatre ili iz mikrotalasne pećnice.
Ostavite da se glazura malo ohladi (ali ne previše) kako bi postala malo gušća.
Izvadite zamrznutu poslasticu iz zamrzivača i postavite je na rešetku ili neki drugi podmetač.
Polako prelijte glazuru preko poslastice, počevši od sredine i ravnomerno šireći ka rubovima. -
Dekoracija (opciono):
Ako želite dodati dodatne ukrase, poput šarenih posipki, orašastih plodova ili jestivih cvetova, sada je pravo vreme da ih dodate dok je glazura još sveža. -
Stvrdnjavanje Glazure:
Ostavite poslasticu da stoji dok se glazura potpuno ne stegne. Vreme stvrdnjavanja zavisi od vrste glazure koju koristite. -
Serviranje:
Kada je glazura potpuno stegnuta, poslasticu možete iseći i poslužiti.
Uživajte u vašoj ukusnoj i prelepoj poslastici sa glazurom!
Informacije
Kategorije
Težina
1 kg
Komentari
Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar